International evening
14 April 2005 | Finland, Kokkola
Gister dus international evening gehad, daar waren mensen uit allerlei verschillende landen Er kwamen 2 Franse, 2 Griekse en een Italiaanse jongen bij ons aan tafel zitten en dat was erg gezellig, maar ook verwarrend want ik dacht ik gooi er even wat Franse woorden tegenaan, maar toen werd het met drie talen in mijn hoofd wel erg ingewikkeld allemaal. Zo ingewikkeld zelfs dat ik met Gijs (jaja uit Nederland) en een aantal Belgische teachers in het Engels ging praten dat ging makkelijker dan wanneer ik in het Nederlands praatte well I think that´s really weird but ok. Ik heb wel wat Nederlands gepraat, maar het kwam er maar raar uit haha en dat na 6 dagen al :S. Begin allemaal maar met Engels leren want ik kan straks geen Nederlands meer praten geloof ik. Maar genoeg gelult over de taal.
Na de evening we went to husblabla (Fins is niet te begrijpen haha) bar for a single´s party daar kregen we kaartjes met een fins woord en dan moest je met een jongen matchen en zowaar matchte ik met Pena (ik weet niet of ik het er goed neerzet) uit Griekenland haha die ik dus al kende. Ja en nou komt het.....we moesten met onze benen (allebei 1 dus) aan elkaar geknoopt worden en aan elke voet hadden we twee ballonnen en we moesten er voor zorgen dat onze ballonnen niet kapot gingen en dat we de ballonnen van de anderen kapot trapten whahahah nou dat ging vet goed...NOT we waren volgens mij als eerste af, maar we have had a lot of fun!!
Ik krijg de foto´s nog opgestuurd van de Franse jongens dus waarschijnlijk komen er hier toch nog foto´s op te staan (ik zei toch dat ik iemand zou scoopen haha).
Ik denk dat we dit weekend gaan party machen als het goed is... Als het goed is word ik nog gebeld haha waar het is etc so that´s great!! Ik zag hier net weer iemand uit Afrika at library daar zit ik telkens achter de pc en er kwam een Duits meisje net naar me toe dus daar ook maar gelijk mee afgesproken :D.
Ik heb nog veeeeeeeeeeel meer te vertellen, maar dat moet maar even wachten anders vergeet ik weer om te eten net als de vorige keer en ik ga straks volleyballen (ja broer dan kan ik jou straks verslaan ) Had ik al verteld dat ik hier ongeveer 15 km op een dag loop that´s normal here en ik ga ook nog leren noddstocking (cathelijn weet het goede woord wel maar wandelen met stokken is het).
Jullie zullen wel denken dat ik die Engelse woorden er expres in zet maar helaas was het maar zo ik denk in alle talen tegelijk heel raar maar wel waar!!
Mijn verhaal wordt te lang sorry Harriette!!
Tot gauw weer met foto´s hoop ik dan want ik wil cker wel zien hoe ik met Pena rondstruin haha ;)
14 April 2005 - 13:22
Elkuuh:
hee wijffy
khoop dat je ut daar gezellig hebt kaartje komt eraan etm een brief :P kus kus -
14 April 2005 - 13:55
Jis:
grapje het was panos ik heb net met hem gemsnt en toen heb ik zn naam maar ff gevraagd :P -
14 April 2005 - 14:23
Marjolein:
Whahah Panos is de klos, zal k maar zeggen!! Heerlijk he...vrijgezel zijn in t buitenland.. was in POLEN 2003 wel andere koek of niettan! Geniet r van meissie doeidoei kuzzzzz -
14 April 2005 - 16:57
Cathelijn:
Lieve Jiskaaaa!
Super dat je je site (nog) up to date houdt! Volhouden!
Hahaha ik heb je heel veel te vertellen! Wanneer heb je tijd?! Haha...
Ik had vandaag trouwens de eerste repetitie van de modeshow voor volgende week. Mijn kinderjaren (lees modeshow bij Konijnenbelt kindermode) komt weer helemaal naar boven ;-)! Ik moet je wel snel zien hoor...
Kuszz -
14 April 2005 - 17:03
Anna.:
Hey nichie,
Leuk zoveel nieuws van je krijgen!
Ik hoop dat je zo blijft genieten!
Dikke knuf, A. -
15 April 2005 - 06:24
T![\/] ( ():
heyz zussie,
Cool dat je het daar leuk hebt, hier is alles verder goed, which -
15 April 2005 - 12:34
Jis:
jee en dat zeg jij?het toetsenbord is hier ook anders en ik moet vet snel typen want ik heb eigenlijk te weinig tijd hier haha ;) ik heb trouwens een vette auto voor je op de foto gezet haha zo´n 1 met grote banden zo´n speelgoedauto in het echt zeg maar.. xxx -
15 April 2005 - 12:42
15 April 2005 - 13:55
Mandy:
hartstikke leuk dit zeg.k stuur je snell n kaartjuh met n leuke pic erbij van iedereen.dikke knuffel -
15 April 2005 - 14:56
Samantha:
hee skattie leuk dat je het daar zoo gezellig al hebt:D feest je daar voor mij dan doe ik dat hier voor jou;) (K) -
16 April 2005 - 07:12
An:
Fijn dat je het zo leuk
vindt.Je moet de groetjes van opa en oma hebben. Heb je je boots al moeten gebruiken. Heel veel plezier verder, brief volgt An -
16 April 2005 - 12:36
Juutje:
heeey jissefrisss, leuk dat je zo naar je zin hebt daar! En zo te lezen vergeet je ook niet te genieten. Niet vergeten hoor, want de tijd vliegt!!! dikke kus -
16 April 2005 - 21:33
Opa Nijverdal:
wij zijn benieuwd of je
al kaarten van ons hebt ontvangen. Wij stuurden er twee en elke week komt er een bij -
17 April 2005 - 09:31
TimCo:
Heyz zusje,
wat voor een merk speelgoed auto?
Toch geen Fiat of Toyota he? -
17 April 2005 - 11:00
Roy Wennemers:
Hey die Jiska, cathelijn heeft deze site doorgegeven. Ga het zeker een beetje volgen. Heelveel plezier en geniet ervan voordat je het weet ben je alweer in Almelooooooo! -
17 April 2005 - 16:27
Manon:
Ha Jis.
Fijn dat je het zo naar je zin hebt, geniet er lekker van.
Groeten Hubert en Manon -
18 April 2005 - 09:22
Jolanda:
Ha Jis,
Zo te lezen heb je het geweldig naar je zin.
Houden zo want het is zo weer voorbij.
Groeten Jolanda -
18 April 2005 - 10:52
Opa En Oma:
zondagmorgen zijn je ouders traditioneel weer opbezoek geweest.Heel gezellig. Tom heeft intussen mijn verjaardagskado uitgevoerd
nl.mijn auto in de was gezet.Blinkend mooi.Doeeeiii -
18 April 2005 - 10:57
Oma En Opa:
wij willen je een enveloppe met inhoud sturen, maarkomt die wel over? We weteninmiddels dat er een andere postzegel op moet.Moest je
port betalen? Groetjes -
18 April 2005 - 11:27
Joris:
`He Jiska,
jij maakt het wel dolletjes daar of niet, gheghe. ja das nog is wat anders dan almelo.maar wel cool, jij komt echt niet aan afstuderen toe, das echt een illusie om dat te denken, maar ja boeie. daar gaat het ook niet om toch.maar succes met fins leren en Pena. groeten Joris -
18 April 2005 - 11:29
Jacq:
He kleintje,
Leuk joh die verhalen van je. Ben nu met Joris bezig voor afstuderen, hm. Succes met jongens scoren en houd me op de hoogte, ok? Spreek je later. Xxx -
18 April 2005 - 12:14
Karina:
he batje,
als je die griek nou even goed aan de haak slaat, gaan wij na het afstuderen eens even feest vieren in griekenland. hihihihi!!!!
Groetjes batje -
18 April 2005 - 13:42
Hannamarjelmer:
Hai Jis,
Zo te lezen geniet je wel van je Finse avontuur!!! Mooi zo, dat moet ook!!! lieve groetjes van ons -
18 April 2005 - 21:13
Marijke & Melanie:
Jo Jiska,
Nu moeten we 2 Finse dagboekkies bijgaan houden. Een hele eer hoor en super gaaf dat jullie daar nu beide zitten! Cathelijn en Jiska. Allebei met een ander uitgangspunt maar met school als leidraad. Heel veel succes we zullen je verhalen volgen. Tot de volgende X.
Veel Liefs Ons
X -
19 April 2005 - 14:32
hee jis!!
gaat ie goed daar??alweer nieuwelingen ontmoet en gekke dingen gedaan?? wacht met smart op de nieuwe sensatieverhalen.....haha
liefs Marloes -
19 April 2005 - 14:32
hee jis!!
liefs Marloes -
19 April 2005 - 14:34
Mloes:
hee jis, doet ie het wel?