Daar ben ik dan!!!! - Reisverslag uit Kokkola, Finland van jisinfinland - WaarBenJij.nu Daar ben ik dan!!!! - Reisverslag uit Kokkola, Finland van jisinfinland - WaarBenJij.nu

Daar ben ik dan!!!!

Blijf op de hoogte en volg

12 April 2005 | Finland, Kokkola

Na een lange reis kwam ik dan eindelijk aan in Kokkola, het vliegen was super!Veel kriebels in de buik door de turbulentie, ik dacht dat dat normaal was, maar volgens mijn buurvrouw was het niet normaal. Iemand had me ook wel es mogen vertellen dat een vliegtuig eerst nog 10 km op de grond rijdt voordat het omhoog gaat ik dacht dat ie de lucht niet in wilde ;)
Aan het einde van de treinreis kwam ik 2 mannen tegen die ook in Kokkola woonden, ze gaven me een tasje cadeau beacause I was a nice girl :p normaal neem ik geen dingen van vreemden aan maar ze lachten zo aardig en ze hielpen me schreeuwen naar mijn teacher op het station in Kokkola.

Nou ben ik dus alweer een paar dagen hier. Gister ben ik naar de hogeschool COP geweest, dit was een klein stukje lopen (lees: de halve avondvierdaagse in sneltempo).
Nu ben ik in de Englisch Kindergarten waar ik 2 weken een soort stage ga lopen.
Ik heb hier al een klein vriendinnetje gevonden van 8 jaar die met me wilde wandelen (klimrekken beklimmen en ijs kapottrappen) ze kan heel goed Engels en daardoor leer ik het ook beter.
Morgen is er een internationale avond waar ik heenga want misschien kan ik dan met een Belgisch meisje weer eens Nederlands spreken whahah ja ik denk nu al in het Engels.
Voor vandaag was dit het, anders wordt mijn verhaal te lang volgens sommige mensen ;)
Tot gauw! (K)iess

• 12 April 2005 - 08:00

SvEnNiEj:

heey jissuper joh :D egt leuk dat ik je kan volgen waar je naartoe gaat en hoe het met je gaat! veel plezier en succes! liefs Sven!

• 12 April 2005 - 09:02

Marjolein!!:

hey Jis, de reis is in ieder geval gelukt goed joh in je eentje!!! Kijk je ook af en toe nog fftjes op partyflock, kzal proberen bij BASSKICKERS op de foto te gaan!! doeidoei snikkel kusjes majo

• 12 April 2005 - 09:43

Tweety:

hahaha en als er nu eens drugs in dat tasje zat
    hahahahahahahaha

• 12 April 2005 - 10:13

Krissie:

Hey Jissie!!!
    Beter dat je goed aangekomen bent daaro! Haha, leuk om je verhaal zo te lezen, zal vaak nog ff kijken wat je mee gemaakt hebt!! Veel plezier he!! Dikke kus Kris.

• 12 April 2005 - 13:48

Cathelijn:

Heeej Jissss,
    Gezellig zo msnen in de library jij in Kokkola en ik in Virrat. Finland rulezzz! Haha... ENJOY and HAVE FUN!
    Dikkn kuszz

• 12 April 2005 - 13:59

Linda:

Heej Jiska

Hoe is het daar in het koude noorden? Mooi om te lezen dat je goed bent aangekomen. En misschien maar beter dat je niet wist dat zoveel turbulentie niet normaal is ;) Ik hoop dat je daar een hele mooie tijd hebt en ik zie volgend schooljaar wel weer bij synthese. take care!
    Kus linda
    P.s Als we die 10 voor BMMO binnen hebben laat ik het je wel weten hihi.

• 12 April 2005 - 14:05

Jis:

ff een reactie op mn eigen verhaal jaja ;) mijn kamer is heel kaal dus stuur ook ff wat foto´s mee!!xx

• 12 April 2005 - 15:24

Oma En Opa:

Heel erg bedankt voor je
    e mail Fijn dat je het vliegen zo mooi vond!
    Een dikke pakkerd
    van ons beiden.

• 12 April 2005 - 15:37

Opa Nijverdal:

oma komt juist thuis. Je hebt een vraagvergeten.
    we sturen je elke maandag een kaart. Inmiddels 2 verzonden. Al aangekomen?
    Doeiiiii

• 12 April 2005 - 19:07

Anna.:

Hoi Jis,

Goed om te lezen dat je goed aangekomen bent!
    Is het koud daar?
    Ik mail je verder via je mail-adres en oh ja, Ernst heeft spijt dat hij geen klein digitaal cameraatje naar je gestuurd heeft, want hij wil wel foto's van Finland zien!
    Dikke kus, laters...

• 13 April 2005 - 08:57

Vera:

Haaai Jiska,
    Fijn dat je goed bent aangekomen, en wat leuk dat je zo een verslag bij houdt!
    Heel veel plezier daar en succes!Liefs Vera

• 13 April 2005 - 11:35

An:

hoi jis,
    je foto's zijn echt niet te vinden, alles al op de kop gehad. Ben je al bij zee geweest. Leuk om zo alle berichtjes te lezen en zo met je mee te leven.
    Tot gauw horens veel liefs an

• 13 April 2005 - 13:07

Hannamarjelmer:

Hai Jis!
    Super leuk om dit zo te lezen! Geniet van dit avontuur, ik ben trots op mijn ondernemende nicht!!!
    liefs van ons viertjes!!!

• 13 April 2005 - 13:11

Rinet:

Leuke, gezellige Jiska,

Wat 'n leuk idee deze site van jou persoonlijk!
    Ik heb veel bewondering voor je moed alleen zo ver weg te reizen. Ik wens je veel plezier en ik hoop dat je leuke mensen ontmoet.

Groeten, Rinet (collega van je vader)

• 13 April 2005 - 13:13

Hans Meijners:

Hallo Jiska,

Ik vind het een hele onderneming. Ik wens je veel succes en plezier, dat hoort bij het studenten leven.

Groeten,

Hans (ook een collega van je vader)

• 13 April 2005 - 16:41

Karina:

he batje,
    Fijn om te horen dat je heelhuids overgekomen bent. ik stuur je binnenkort een kaartje goed?!!!Je make- up is nog nie binnen, oepsss!!!

Spreek je gauw,
    dikke kus Batje.

• 14 April 2005 - 09:15

Kim:

Hey Jis!
    Hoe gaat ie met je Engels?
    Ik hoop dat je een hele fijne tijd hebt in dat hoge noorden!
    Groetjes Kim.