The international evening and after that the bar!! - Reisverslag uit Kokkola, Finland van jisinfinland - WaarBenJij.nu The international evening and after that the bar!! - Reisverslag uit Kokkola, Finland van jisinfinland - WaarBenJij.nu

The international evening and after that the bar!!

Blijf op de hoogte en volg

14 April 2005 | Finland, Kokkola

JAAAAAAAAAAAAAAAA!!de eerste leuke jongen gespot, maar volgens mij weet hij zelf ook dat hij er goed uit ziet. I don´t know from witch country he is. Sorry als er zo nu en dan wat Engels tussendoor vliegt, maar daar kan ik niks aan doen.
Gister dus international evening gehad, daar waren mensen uit allerlei verschillende landen :D Er kwamen 2 Franse, 2 Griekse en een Italiaanse jongen bij ons aan tafel zitten en dat was erg gezellig, maar ook verwarrend want ik dacht ik gooi er even wat Franse woorden tegenaan, maar toen werd het met drie talen in mijn hoofd wel erg ingewikkeld allemaal. Zo ingewikkeld zelfs dat ik met Gijs (jaja uit Nederland) en een aantal Belgische teachers in het Engels ging praten dat ging makkelijker dan wanneer ik in het Nederlands praatte well I think that´s really weird but ok. Ik heb wel wat Nederlands gepraat, maar het kwam er maar raar uit haha en dat na 6 dagen al :S. Begin allemaal maar met Engels leren want ik kan straks geen Nederlands meer praten geloof ik. Maar genoeg gelult over de taal.
Na de evening we went to husblabla (Fins is niet te begrijpen haha) bar for a single´s party daar kregen we kaartjes met een fins woord en dan moest je met een jongen matchen en zowaar matchte ik met Pena (ik weet niet of ik het er goed neerzet) uit Griekenland haha die ik dus al kende. Ja en nou komt het.....we moesten met onze benen (allebei 1 dus) aan elkaar geknoopt worden en aan elke voet hadden we twee ballonnen en we moesten er voor zorgen dat onze ballonnen niet kapot gingen en dat we de ballonnen van de anderen kapot trapten whahahah nou dat ging vet goed...NOT we waren volgens mij als eerste af, maar we have had a lot of fun!!;)
Ik krijg de foto´s nog opgestuurd van de Franse jongens dus waarschijnlijk komen er hier toch nog foto´s op te staan ;) (ik zei toch dat ik iemand zou scoopen haha).
Ik denk dat we dit weekend gaan party machen als het goed is... Als het goed is word ik nog gebeld haha waar het is etc so that´s great!! Ik zag hier net weer iemand uit Afrika at library daar zit ik telkens achter de pc en er kwam een Duits meisje net naar me toe dus daar ook maar gelijk mee afgesproken :D.
Ik heb nog veeeeeeeeeeel meer te vertellen, maar dat moet maar even wachten anders vergeet ik weer om te eten net als de vorige keer en ik ga straks volleyballen (ja broer dan kan ik jou straks verslaan ;) ) Had ik al verteld dat ik hier ongeveer 15 km op een dag loop that´s normal here en ik ga ook nog leren noddstocking (cathelijn weet het goede woord wel maar wandelen met stokken is het).
Jullie zullen wel denken dat ik die Engelse woorden er expres in zet maar helaas was het maar zo ik denk in alle talen tegelijk heel raar maar wel waar!!
Mijn verhaal wordt te lang sorry Harriette!!
Tot gauw weer met foto´s hoop ik dan want ik wil cker wel zien hoe ik met Pena rondstruin haha ;)

• 14 April 2005 - 19:50

Harr:

"Mijn verhaal wordt te lang sorry Harriette!!"

Haha! Nou, helemaal niet hoor! :D Leuk om te lezen dat het er zo naar de zin hebt. Veel leuke mensen om je heen dus? Gezellig!

Haha en zie je wel dat het met je Engels wel goed komt! :D

Have fun!

Liefs Harr

• 18 April 2005 - 15:36

Ruthie:

Echt tof wat je allemaal meemaakt! er zitten daar dus ook onmeunig veel boetnlanders...is vet gaaf he?! lukt het al een beetje met he onderzoek of ding wat je doet? Nou heel veel plezier en we blijven elkaars sites bezoeken he!?
    Leuke reacties bij de weg!
    TJOWWW