Nog 5 daagies......
03 April 2005 | Finland, Kokkola
Volgens mij begin ik een beetje te snappen hoe deze site werkt. Zo moeilijk is het helemaal niet, maar je moet het maar net allemaal ff weten natuurlijk :)
Pff ik begin het nu toch wel een beetje spannend te vinden nog maar 5 (bijna 4) nachtjes...en dan zit ik in het koude noorden, terwijl het hier net een beetje lekker weer begint te worden.
Ik heb al aangeklikt waar ik kom te wonen de 3 maanden dat ik in Finland ben en zoals jullie zien zit ik lekker dicht bij de botnische golf (ja nou weet ik het wel! ik dacht namelijk dat het de botanische golf was :s). Als het mee zit dan heb ik daar internet op mijn kamer dankzij Simons laptop (tnx) en dus kan ik jullie op de hoogte houden van al mijn belevenissen in Finland.
Jullie horen van me!
xieszz
04 April 2005 - 07:02
Marjolein:
hey snikkeltje!! Heeel veel succes daaro, k hoop dat t net zo leuk en leerzaam is als in Polen! Kzal je post sturen hoor!! doeidoei liefs kuzz majo -
04 April 2005 - 08:59
Ruth:
Kijk zo houden we gewoon contact...ik ben niet zo goed in sites maken zegge da!...HEEL veel plezier en een GOEDE REIS!
Heuke meude knacke breude;-P -
04 April 2005 - 10:18
MoNiQuE:
haaa jis! heel veel plezier straks in finland! en ik zal je wel misse!! ;)
dikke zoen mo -
04 April 2005 - 11:30
Juutje:
Hey Jissefrisssss!!!!!!
Lekkere internationale bedoening hier hé! ik hoop voor je dat je net zo zult genieten van je afstudeerproject als ik heb gedaan. En dan moeten we bij terugkomst maar eens hoog nodig elkaars foto's bekijken onder het genot van een heerlijke ouderwetse hollandse friet!!! veel plezier daaro, kus juutje -
04 April 2005 - 13:45
Tweety:
hey jipsing,
veel plezier op je stage
kus -
05 April 2005 - 11:05
Samantha:
heeej skattie... ik ga je echt wel missen. en heel veel post sturen:D
hele dikke knuffel sammke... -
07 April 2005 - 21:30
Harr:
Oehh, morgen is het zover he!!
Heb een hele goede reis en veel plezier daar meis!
Liefs Harr -
08 April 2005 - 15:13
Patje:
hey meisie veel plecier in finland en hopen dat je er veel kunt leren en kzal je wel post sturen dan kan jij je muren ok behangen met kaartjes kspreek je tot over 3 maand kusz patje. -
09 April 2005 - 08:48
T ! [\/]( ():
Heyz zusje, gtp?, ben je al op de plaats van bestemming?
Heel veel plezier en succes.
knuffel van je broertje :p -
09 April 2005 - 10:44
Opa En Oma:
Ben jij al aangekomen?
Wij vieren nu mijn ver-
jaardag. Gezellig!! -
09 April 2005 - 14:18
Ruth:
Ik doe ook mee met die PATAT!!!En dan neem ik me foto's ook meej! ok juutje? Lukt het nu met die berichtjes Jiska? Leuk he al die reacties??
Nou ik ga je lezen...HooHoooi! -
09 April 2005 - 18:05
Karina:
he batje,
Goede reis gehad??????? Heb je een mooi plekje gekregen. Ik wens je veel plezier en NIET MET EEN FIN THUIS KOMEN HE!!!!!!hihihi.
Groetjes Batje -
10 April 2005 - 11:24
Opa:
gezellig koffie gedronken met je ouders en Timco, zoals te doen gebruikelijk op zondagmorgen. Alles goed met je? Zien met belangsdtelling je berichten tegemoet. -
12 April 2005 - 18:58
Hannamarjelmer:
Hai Jis!!!
Hier nog even een berichtje van ons 4tjes!!!
Succes en veel plezier!!!
liefs, Hannamarjelmer